Apartman Cvetje - Zagreb

Location pinApartman Cvetje - ZagrebBarčićeva 9/2, Donji Grad, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Apartman sa jednom spavaćom sobom u blizini strogog centra grada. U neposrednoj blizini Kvaternikova trga i oko 10 min pješice do Trga bana Jelaćića.

Apartman ima jedu spavaću sobu sa balkonom, dnevni boravak s velikom terasom, kuhinju sa prostorom blagovanja, kupaonicu i ulazni prostor. Dvostrano je orjentiran prema parkovima s jedne i druge strane zgrade što ga čini izuzetno svijetlim i prozračnim.

Okolica apartmana je veoma živ dio zagreba sa mnoštvo dućana, restorana, kafića i jednom od poznatijih tržnica Zagreba. Tramvajske stanice nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. Do trga bana Jelačića imate oko 5 min vožnje ili 3 tramvajske stanice, dok vam pješice treba oko 10min.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartman Cvetje -

Apartman Cvetje

  • Adresa: Barčićeva 9/2, Donji Grad, 10000 Zagreb
  • Kontakt osoba: Davor Mauser
  • Telefon: 099 5622 485
  • E-mail: zagrebapartment@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.